PASTA PARTY – MENU

30.06.18 – godz.17.00-19.00

PASTA PARTY

-farfalle zapiekane z drobiem, sosem pomidorowym pod beszamelem

-rigatoni z ziołowym pesto i warzywami

-kaszotto na słodko z rodzynkami, śliwką kalifornijską ,żurawiną i miodem

-naleśniki z serem

2.07.18 – godz.17.00-19.00

PASTA PARTY

-makaron z zielonym groszkiem , marchewką,porem w delikatnym sosie

-fusilli z drobiem ,kalafiorem,oliwkami w ziołach

-makaron na słodko z owocami

-naleśniki z serem

1.07.18 – godz.17.00-19.00

PASTA PARTY

-makaron  z kurczakiem ,pomidorami,oliwkami i kaparami

-fusilli z warzywami

-risotto na słodko  z jabłkami ,cynamonem,rodzynkami

-naleśniki z serem

3.07.18 – godz.17.00-20.00

PASTA PARTY

-penne z pomidorami,papryką z zielonym groszkiem

-makaron alla’metriciana

-risotto z kurkumą,zielonym ogórkiem,kukurydzą,cukinią i warzywami

-naleśniki z serem

catering zawodnikom zapewnia:
Interferie Sport Hotel Bornit
Szklarska Poręba