PASTA PARTY – MENU

DZIEŃ 1-  godz.13.00-18.00

PASTA PARTY

– naleśniki z serem;

– makaron z kurczakiem, mini marchewką i zielonym groszkiem w sosie curry;

– makaron ze szpinakiem i suszonymi pomidorami;

– risotto z warzywami.

DZIEŃ 2 – godz.13.00-18.00

PASTA PARTY

– naleśniki z serem;

– makaron z kurczakiem w sosie serowo-pieczarkowym;

– makaron w sosie pesto;

– kasza gryczana z miodem i owocami.

DZIEŃ 3 – godz.15.00-19.00

PASTA PARTY

– naleśniki z serem;

– makaron z kurczakiem i warzywami;

– makaron w sosie pomidorowo – paprykowym;

– kasza pęczak z grzybami.

DZIEŃ 4- godz.15.00-19.00

PASTA PARTY

– naleśniki z serem;

– makaron z kurczakiem i brokułami w sosie serowym;

– makaron z kremowym sosem dyniowym;

– kasza kus-kus z warzywami.

catering zawodnikom zapewnia:
Interferie Sport Hotel Bornit
Szklarska Poręba